Orient óra, karóra, helvetia óra, ébresztöóra, zsebóra, óraelem, óraszíj, óracsat, férfióra, nőióra, japán óra, olcsó óra, divatóra, márkás óra

Humoros igaz történetek...



Réges-régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt.

Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a  bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.


- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől.


A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta:  
- ..és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az  összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a  röhögéstől. 

Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a  stúdiót:  - ..és a fészekből kilóg a szép villás farkam...

------------------------------------------------------------------

Pesti utca. Rohan egy faszi mint egy őrült, utána rohan egy rendőr. 

Előlép a tömegből a nap hőse és iszonyúan elgáncsolja a rohanó fickót. A  rendőr erre ügyet sem vetve elrohan mellettük és felugrik az utolsó pillanatban a buszmegállóban épp indulni készülő buszra.

A fickó is a buszhoz futott...  (volna)










A szavazáshoz ki kell tölteni az űrlapot!
Ebben a játékban csak egyszer tudsz szavazni!

{kerdoiv}