Orient óra, karóra, helvetia óra, ébresztöóra, zsebóra, óraelem, óraszíj, óracsat, férfióra, nőióra, japán óra, olcsó óra, divatóra, márkás óra

Az ORIENT órák története


 Tradíció, Design és megkérdőjelezhetetlen minőség.....

Verhetetlen áron!

Az ORIENT, Japán elsőszámú automataóra gyártója.

Az Orient óramárka egyszerre testesíti meg a tradíciót és a technológiai csúcsteljesítményt.


A márka megszületése, azaz 1950 óta az Orient mindig szem előtt tartotta a folyamatos fejlődés lehetőségeit és a karórára vágyó emberek igényeit.

A számtalan limitált szériájú luxusóra mellett az Orientnél mindig jut hely a divatóráknak is, természetesen a legújabb technológiák figyelembe vételével.


Ha tehát Ön is egy olyan karórára vágyik, mely klasszikus vonalai mögött valódi technológiai csodát rejt, akkor válasszon Orientet!


Az ORIENT órák története


 

Az Orient elsődlegesen mindig is a mechanikus szerkezetű órákra koncentrált, ezek közül is elsősorban az önmőködő (automata) órákra.

A 70-es években megindult a mindenki számára elérhető órák tömeggyártása.

A Citizen és a Seiko egyaránt a kvarc szerkezet fejlesztését folytatta, míg az Orient tartva magát céljaihoz, továbbra is mechanikus órákat gyártott, s közben természetesen egyre tökéletesebb szerkezettel.


A korai években az Orient igyekezett a hazai „nagyokra” figyelni, ők hogyan, milyen műszaki megoldásokkal készítik óráikat, azonban néhány évvel később az Orient vált Japán harmadik legnagyobb órágyártójává.


A kezdetektől napjainkig az Orient célkitűzése, olyan órák elkészítése, amelyeket az emberek minél szélesebb rétege képes megvásárolni, ugyanakkor az alacsonyabb árért a lehető legprecízebb, legtökéletesebb mechanikus szerkezetű órát kapja a vásárló.

Az Orient sikerét is ennek köszönheti, azaz a cég indulásakor meghatározott célkítűzés a mai napig meghatározza a gyár működését. S erről az útról a divat, a fogyasztói szokások átmeneti változásainak hatására sem tér le.


A hosszú évek gyártói tapasztalata eredményezte azokat az igen magas minőségű, és igen hosszú élettartalmú órákat, amelyeket, ma már szinte bárki megengedhet magának.


Kínálatukban, természetesen nagyon sokféle, Quartz szerkezetű típus is szerepel.Csak néhány jelentősebb állomás:1997.- Kifejlesztik a járástartalék kijelzős automata szerkezetet.


2003.- Az ORIENT – Star felhúzós ezüst óramodell elnyeri Japánban „Az Év Órája” címet.


2004.- Kifejlesztik a 88 700-as kaliberű nagypontosságú különlegesen lapos (slim) automata szerkezetet
Óráikat kizárólag Japánban készítik, ellentétben sok , neves nyugati óragyártóval, amelyek termékeik előállításában, a kínai munkaerőpiac olcsóságát maximálisan kihasználják.


Összefoglalva: Egy Orient óra megvásárlása ÁR / ÉRTÉK arányban is, az egyik legjobb választás.

Miért érdemes Önnek, bennünket választania?

Vissza a termékekhez!
A szavazáshoz ki kell tölteni az űrlapot!
Ebben a játékban csak egyszer tudsz szavazni!

{kerdoiv}